YourLenses - piilolinssit ja tarvikkeet edullisesti

YourLenses piilolinssit ja tarvikkeet

 

 

YourLenses tarjoaa laadukkaita piilolinssejä kaikilta suurilta kansainvälisiltä valmistajilta markkinoiden edullisimpaan hintaan.

Edulliset hintamme johtuvat siitä, että ostamme suuria eriä kerrallaan ja etsimme jatkuvasti uusia tavarantoimittajia.

YourLenses myy standardoituja tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan. YourLensesillä on noin 50 % edullisemmat hinnat kuin perinteisillä optiikkoliikkeillä.

YourLenses on ollut vuodesta 2003 lähtien Euroopan linssimarkkinoiden merkittävin hinnanpudottaja. Piilolinssit ovat kulutustuote, jota monien on

pakko käyttää, ja uskomme, että edullinen hinta ja korkea laatu ovat tärkeimpiä tekijöitä linssejä ostettaessa. Siksi päämääränämme on tarjota aina markkinoiden laadukkaimmat piilolinssit ja edullisimmat hinnat.


YourLenses.fi

Päivälinssit

Päivälinssejä käytetään vain yhden päivän ajan, ja ne hävitetään illalla. Koska joka käyttökerralla otetaan uusi, käyttämätön linssi, bakteerien ym. kertymien vaara on pienempi. Lisäksi käsittelytarve on vähäisempää, koska linssejä ei tarvitse puhdistaa ja desinfioida. Erinomainen ratkaisu myös niille, jotka käyttävät linssejä erikoistilanteissa, esimerkiksi urheilusuorituksissa kuten hiihdossa.

Kuukausilinssit

Kuukausilinssit ovat yksi tavallisimpia linssityyppejä. Linssit otetaan pois joka ilta puhdistusta varten ja otetaan käyttöön uudelleen seuraavana aamuna. linssejä käytetään normaalisti 2-4 viikkoa ja vaihdetaan sitten uuteen pariin. Se, kuinka kauan linssejä voi käyttää, on kuitenkin yksilöllistä, ja siksi on aina tärkeää noudattaa optikon hoitomääräystä.

Tooriset linssit

Tooriset linssit korjaavat astigmatismia (hajataittoisuutta). Tämän tyyppistä linssiä tilattaessa on annettava myös sylinteri- ja akseliarvot. Toorisia linssejä saa päivälinsseinä, kuukausilinsseinä ja yötäpäivää-linsseinä. Noudata aina optikon hoitomääräyksiä ja suosituksia linssien käytön kestoajoista, minkä jälkeen linssit on vaihdettava.

Värilliset linssit

Värillisiä linssejä saa useina eri muunnelmina; niillä voidaan esim. vahvistaa silmän luonnollista väriä tai vaihtaa väri myös aivan toiseksi. Värillisiä linssejä saa sekä päivä- että kuukausilinsseinä ja perinteisten linssien tavoin myös värilliset linssit sovitetaan optikkoliikkeessä. Väritulos on yksilöllinen oman silmän väristä johtuen, ja siksi halutun vaikutelman saamiseksi myös 0 vahvuuden linssit sovitetaan optikkoliikkeessä.

Yötäpäivää-linssit

Yötäpäivää-linssit valmistetaan Silicon Hydrogel -materiaalista, jonka hapenläpäisykyky on erittäin suuri. Se mahdollistaa ympärivuorokautisen käytön jopa 30 päivän ajan. Se, kuinka kauan linssejä voi käyttää, on kuitenkin yksilöllistä, ja siksi sinun kannattaa keskustella käytön pituudesta optikon kanssa.

Viikkolinssit

Viikkolinssejä käytetään joko kahden viikon ajan jolloin linssi poistetaan silmästä ja puhdistetaan iltaisin tai yhden viikon ajan jolloin linssiä käytetään vuorokauden ympäri koko viikon. Käyttöaika on yksilöllinen joten on tärkeää noudattaa optikon neuvoja.

Top » Health and Wellness » YourLenses


© www.finnserver.com